diumenge, 8 de febrer del 2009


EUPV denúncia el "col·lapse" del servici d'urgències en l'Hospital de la Ribera
VALÈNCIA, 5 Feb. (EUROPA PRESS) -
La diputada autonòmica en les Corts Valencianes i membre d'EUPV, Marina Albiol, va criticar hui que mentres un dia tenia lloc la celebració de l'aniversari de l'Hospital de la Ribera, ubicat en la localitat valenciana d'Alzira, "l'endemà se col·lapsava l'àrea d'urgències del centre sanitari i els pacients van haver d'esperar més de sis hores per a ser atesos i obtindre un diagnòstic". "Esta és la gestió que el govern del PP pareix que celebra", va subratllar.
Albiol, que es va expressar en estos termes en un comunicat, va qualificar de "inadmissible" que el servici d'Urgències de l'Hospital de la Ribera "siga tan deficient i mentrestant se celebre un aniversari amb tota la maquinària de propaganda per a vendre la gestió privada que el PP està obstinat a instal·lar en tots els hospitals valencians".
El Consell Polític comarcal d'EUPV en la Ribera ha anunciat que demanarà a la direcció de Ribera Salut i a la Conselleria de Sanitat que dot de més personal tots els servicis mèdics i d'infermeria, tant en l'hospital com les zones bàsiques de salut, "atenent que hi ha una clara massificació de pacients". "El cas de divendres passat en compte de ser un fet causal ha succeït un cas freqüent", va destacar Albiol.
La diputada autonòmica va qualificar de "insostenible" que el hospital "patisca esta falta de personal, tal com han denunciat els sindicats". No obstant, va afegir que, a més, "les sales d'espera per als acompanyants dels malalts estan en estat lamentable, amb cadires trencades i completament abarrotades". Respecte d'això, va assegurar no entendre "que este panorama siga el que el PP celebra".Els grups polítics municipals d'EUPV presentaran una sèrie de mocions reclamant a la direcció de l'hospital i a la Conselleria de Sanitat millors dotacions i personal suficient per una atenció sanitària "adequada i eficient".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada