dimarts, 3 de maig del 2011

ESQUERRA UNIDA MOTOR PER CANVIAR ALGEMESI





En aquestes eleccions municipals en Algemesí, EU aporta un treball intens i les millors persones per posar sentit comu al nostre ajuntament.



L’acte va estar presentat per Fina Machí, una de les components de la candidatura, que va donar en primer lloc la paraula a Ignacio Blanco, candidat a les Corts, i que al seu parlament posa de relleu la greu situació social del País Valencià, més agreujat pels casos de corrupció i l’endeutament de la Generalitat. També manifesta la importància que per als treballadors i treballadores son aquestes eleccions autonòmiques.

ESQUERRA UNIDA MOTOR DE CANVI PER CANVIAR ALGEMESI



Al Casino Lliberal, davant prop de 200 persones Pere Blanco va presentar la seva candidatura a l’Alcaldia d’Algemesí i va exposar una part considerable del programa que EU pretenem portar a cap.



Esquerra Unida, avalada per el treball pel seu portaveu a l’Ajuntament, Pere Blanco, amb més de 50 mocions presentades, prop de 200 preguntes a l’equip de govern i nombroses propostes per millorar el nostre poble, presentarà la seva candidatura a les eleccions municipals en Algemesí, una esquerra que com a senya d’identitat te la defensa dels drets de treballadors i treballadores.



Pere Blanco, al capdavant d’un equip renovat amb persones del mon sindical, de la cultura i ensenyament i també de l’associacionisme encapçalarà per segona vegada la candidatura d’Esquerra Unida a l’Ajuntament d’Algemesi amb la il·lusió de millorar els seus resultats i de treballar intensament pels drets socials. Un treball que pensem desenvolupar amb ‘trellat’, una de les coses que més trobem a faltar en la política municipal de l’actual govern popular.

2 comentaris:

  1. Podríeu publicar una foto en condicions

    ResponElimina
  2. Anim companys! Us enviem una abraçada des del col·lectiu d'Eivissa pel Canvi de Sant Antoni de Portmany (Eivissa). Com sabeu, ExC és un moviment polític on participen els companys d'Esquerra Unida amb independents i gent d'altres partits (com jo que sóc de Solidaritat Independentista) i té com a eixos ideològics l'esquerra, l'ecologisme i el sobiranisme. Molts valencians de naixement i eivissencs adoptius formem part de les candidatures, com per exemple Gema Martínez de Guadassuar i jo mateix d'Algemesí que encapçalem la candidatura de Sant Antoni.
    Salut i força!
    Per un avanç de l'esquerra a tots els Països Catalans!

    ResponElimina