dimecres, 31 d’agost del 2011

Bona vesprada, hui es 31 d’agost, estem ja tornat de les vacances, que de segur us hauran refrescat les idees, i amb més indignació afrontem la nova etapa política.

Com sabeu, el proper 20 de novembre tindrem eleccions generals, eleccions importantíssimes per els que volem una constitució més social, més solidaria, en contra d’una constitució per als bancs i el gran capital.

Es per axó que les persones d’esquerres, d’EU ens hem de posar a treballar. Tenim que traslladar que la millor la garantia d’un estat del benestar (o almenys, evitar el seu desmantellament) és una Esquerra Unida forta, una EU amb diputats per Valencia, una IU amb un grup parlamentari a les Corts de Madrid que siga la veu dels indignats, la veu dels que depenen del seu treball, la veu dels treballadors i treballadores.

Per axó ja vos convidem a l’assemblea (oberta) que realitzarem el dimecres, 14 de setembre a les 20.00 hores a la seu d’EU Algemesi.
Inviteu als vostres coneguts i simpatitzants, és necessari que els progressistes, les persones amb sensibilitat social ens mobilitzem.

Salut I república.

Llegir més...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada