dimarts, 26 de maig del 2009

PENSA EN ROIG. VOTA PELS TEUS DRETS

PENSA EN ROIG. VOTA PELS TEUS DRETS




En IU no tenemos los recursos económicos de los grandes partidos, que contratan campañas de imagen millonarias con agencias de publicidad y consiguen que sus vídeos se emitan (camuflados como noticia) en todas las televisiones y ediciones digitales de los periódicos.



Nosotros sólo tenemos argumentos políticos y el esfuerzo desinteresado de nuestros militantes, como los que han hecho este vídeo casero en el que la protagonista es Esther López Barceló, candidata de IU a las elecciones europeas. De momento lleva más de 1.000 visitas en You Tube, y en la web del diario Público fue visto por más de 2.000 personas en apenas un día.



Podéis ver el vídeo aquí:

http://www.youtube.com/watch?v=ggwEXhxTpAQ

4 comentaris:

  1. La proposta de parlar sobre Bolonya pot ser positiva, sempre que no es parle de manera demagògica, transgiversant les coses i, a més, diguent coses que no són. Cal fomentar la Convergència Europea, però, perfavor sense dir transgiversar les coses.

    ResponElimina
  2. Pense que tens raó, pero hi han formes de convergir i convergir, per exemple podem convergir cap a les 65 hores semanals de treball? que vol la dreta i els empresaris, es a dir convergir en Europa i en el segle XVIII. Podem convergir en llibertats i ahi si. Respecte a Bolonia hi han coses positives i pel que se hi han coses negatives, com la supeditació o l'entrada de les empreses i el MERCAT (que si no te una regulació ja veguem a on ens porta). Pero per favor, hi han moltes Europes i nosaltres volem l'Europa social solidaria equitativa referent de cultura i llibertat.

    ResponElimina
  3. A vore, cal fer Europa i, com no convergència. Les 65 hores de treball és un insult cap a aquells que van lluitar pels drets de tots els treballadors. Sí, cal fer Europa Social, sense cap dubte. Pel que fa a Bolonia, el que vosaltres heu de visitar son les CAT´s que és on es supervisen els plans d´estudi, perque l´estudiant tinga un pla d´estudis com cal i que millore la seua formació, i a més que siga més pràctic, com es preté amb aquest programa. Tot el que ha suposat assaltar rectorats, juntes i a més, altres accions que bona part dels estudiants no aproven, no és defendre el NO en les institucions. Cal manifestar-se, en això no vos lleve la raó, però hi han unes institucions elegides democràticament, i és on s´hauria d´haver-se portat des del principi. El resultat ha sigut clar, el NO AL NO A BOLONYA. Hi han unes eleccions dels sindicats o associacions estudiantils: si no treieu suficient majoria és perque els estudiants no vol agafar eixa opció, si no un altra, i el que es vota s´ha de respectar i fer oposició o contribuir a la millora de la nostra Universitat democràticament.

    Per tant, cal fer una Europa Social, en favor de la pau, de les energies renovables, d´una economia sostenible en favor de la Educació, Formacio i Investigació, pels drets del treballador i, com no, de lluitar junts amb la crisi.

    Amb aquest discurs, ja se sap de molt lluny de qui soc, però si se fa un debat seriòs, donant una interpretació realista i treta de la realitat i del que vol dir Bolonya, molts joves ho agrairan

    ResponElimina
  4. LA XERRADA D'AHIR VA SER FRANCAMENT MOLT POSITIVA, UNA PENA LA POCA GENT QUE VA ACUDIR. MOLT BE ESQUERRA UNIDA, CONTINUE AIXÍ

    ResponElimina